Pineta en família

DESCOBREIX L’ENTORN DE PINETA AMB LA TEVA FAMÍLIA

Si voleu gaudir d’uns dies de vacances amb els vostres fills/es, en plena natura i compartint l’experiència amb altres famílies. Apunteu-vos a viure l’estada “Pineta en família”! Estareu acompanyats per uns monitors/es que us aniran proposant diferents sortides i activitats per aprofitar els dies a la Vall, però sempre respectant el vostre ritme per tal que gaudiu al màxim dels dies de vacances!

Lloc: Casa de Pineta (Osca)

Dies: del 3 al 6 de juny (divendres sopar fins dilluns esmorzar)

Preu:  Adults: 120€ / 4-12 anys: 95€/  Menors 3 anys: gratuït (inclosa l’estada i les activitats)

DESCARREGA’T la planificació dels dies

Fes la teva reserva de plaça omplint aquest formulari

Voleu més informació? Aquí us oferim més detalls!

L’estada “Pineta en família” es planteja com uns dies de vacances. De manera que, tot i que hi ha una planificació d’activitats amb uns monitors/es que ho dinamitzaran, les famílies no cal que participin al 100% de tot el que es proposa.

Diàriament els monitors/es demanaran a les famílies quina serà la seva participació a les activitats del dia per tal de facilitar l’organització. Sobretot en el cas concret que s’han de comprar entrades (museu de Bielsa, pàrquing Fons de la vall).

Es tracta d’una estada familiar, de manera que totes les activitats en què es decideixi participar caldrà fer-ho familiarment. En cap cas es podran deixar als infants a càrrec dels monitors/es sense la presència dels pares.

L’estada inclou els àpats de divendres sopar fins l’esmorzar de dilluns. Ara bé, si teniu interès en venir el dia abans ho podeu fer comunicant-ho al moment de la reserva. Però aquest extra es cobrarà a tarifa estàndard.

La majoria d’activitats proposades es faran pels voltants de la Casa de Pineta.

Ara bé, per algunes de les sortides (Prats de la Larri i Bielsa) serà necessari un desplaçament que s’haurà de fer amb el cotxe propi.

Està previst fer l’acollida abans o després de sopar, en funció de l’hora que vagi arribant la gent. El sopar es serveix a les 20.30h, en cas de preveure arribar més tard caldrà avisar a la casa. A les 22h és quan es farà la benvinguda a les famílies i s’explicarà el funcionament.