Qui ens visita

La Casa de Pineta està pensada per acollir tot tipus de grups. Som flexibles i ens adaptem a les vostres necessitats, mantenint sempre un tracte proper, acollidor i professional.

A partir de la nostra experiència en activitats educatives de temps lliure i provechando l’impressionant entorn, la cultura i la vida a la Vall, hem dissenyat projectes educatius propis dirigits a grups d’alumnes de primària i secundària que els aporten coneixements, valors i activitats formatives, ajudant-los a créixer ia viure experiències inoblidables.

Projectes educatius a La Casa de Pineta

“L’aventura de les emocions”:Colònies per a grups de primària o secundària, de 4 o 5 dies de durada. Centrades en treballar, a partir de dinàmiques i tallers vivencials, el coneixement i la gestió de les emocions, aprofitant tots els avantatges d’estar en un entorn natural i convivint amb el grup.

“Senderisme i aventura al Pirineu Aragonès”:Convivències d’entre 4 i 5 dies de durada, destinades a grups de primària o secundària, amb l’objectiu de sensibilitzar els participants respecte a la natura a través del senderisme. Fent activitats de descoberta de l’entorn i potenciant els valors que la convivència en grup ofereix: el respecte als altres, el treball en equip, el diàleg, …

“Un temps lliure per viure”:Convivències d’entre 4 i 5 dies de durada, destinades a grups de primària o secundària. Gaudint del temps lliure com a temps de creixement personal, d’autoconeixement i de plantejament de reptes per a millorar en la relació amb els altres. A través d’activitats molt diverses, al gust de tots.

“La Vall de Pineta, la natura propera”:A partir dels recursos naturals que proporciona la Vall oferim activitats que ajuden a desenvolupar habilitats de treball en equip i que permeten treballar aspectes relacionats amb la cultura i l’entorn proper, com a modes de vida molt diferents i allunyats de la realitat dels alumnes. El projecte té una durada de 4-5 dies i es desenvolupa a La Casa de Pineta.

“Fent de reporters”:En aquest projecte els alumnes juguen a ser reporters per uns dies, preguntant a la gent de la vall com viuen i com és el seu dia a dia. Les activitats mantenen el seu caràcter lúdic però amb enfocaments interdisciplinaris. Amb una metodologia amena i motivadora per a l’alumne. El projecte té una durada de 4-5 dies i es desenvolupa a La Casa de Pineta.

La Borsa de Bielsa”:Consisteix en aturar-se als diferents punts d’interès propers a la Vall de Pineta i que van ser part d’aquesta ruta que feien els exiliats per passar a França durant la guerra civil espanyola, analitzant per que destaquen i quin interès tenen . Realitzarem activitats lúdiques i formatives que apropin els alumnes a la realitat de l’època des d’un treball interdisciplinar. El projecte té una durada de 4-5 dies i es desenvolupa a La Casa de Pineta.

Estem especialitzats en albergar grups. Ens adaptem a les necessitats de cada col·lectiu. Donem exclusivitat a grups grans segons temporada, reservant sales per a reunions o celebracions. Disposem d’una sala diàfana de 500 metres quadrats i altres 4 sales més petites.
Us ajudem a organitzar esdeveniments i celebracions de tot tipus.
Oferim flexibilitat d’horaris de menjador segons les vostres necessitats.

Un lloc ideal per a…

ASSOCIACIONS:

– EDUCATIVES: grups Scouts i temps Lliure, AMPAS (associacions Mares i Pares), campaments…
– CULTURALS: corals, teatre, orquestres, música…
– ESPORTIVES: futbol, ciclisme, bàsquet, atletisme…
– NATURALISTES: aules de natura, jornades ornitològiques, micològiques, botàniques…

GRUPS RELIGIOSOS:

Parròquies, esglésies, peregrinacions a Lourdes…

ESCOLES DE:

Ioga, meditació, dansa vivencial, creixement personal…

CLUBS DE MUNTANYA:

Senderisme, alpinisme, barranquisme, escalada, raquetes, esquí alpí i travessia…

UNIVERSITATS:

Geologia, Biologia, Enginyers forestals…

ESDEVENIMENTS:

Trobades, concentracions, celebracions familiars, casaments i batejos, tallers, formacions, seminaris…

Oferim mitja pensió o pensió completa i pícnic per a excursions per la zona. Podem recomanar-vos visites culturals, passejades i excursions per la zona amb diferents graus de dificultat.
Habitacions amb exclusivitat per a famílies de 4 o més membres.
Servei de bugaderia.
Tots els serveis per garantir que tindreu una experiència de convivència única en una casa singular i en un entorn privilegiat.

Ideal per a infants

Casa ideal per als nens. Grans espais tancats per córrer i jugar. Bosc i riu proper. Zona de menjador amb trones i jocs.

Preus amb descompte per a famílies nombroses. Consultar tarifes.